Gå til facebook her ​fb

​Andersens Malerfirma ApS• Risbyvej 59, 2765 Smørum

Ring til os på telefon

40 98 40 62​

Maling af facade samt af døre og vinduer

Hos Andersens Malerfirma tilbyder vi maling af facade og døre og vinduer. Vi kan med andre ord udføre alle former for udvendigt malerarbejde.

Vi maler for blandt andet virksomheder, kontorer, institutioner, kommuner, butikker, boligforeninger og private, som holder til i for eksempel Storkøbenhavn, Roskilde og Køge.

Facader samt døre og vinduer skal vedligeholdes

​Facader skal vedligeholdes, så murværket kan beskyttes, men også for at holde huset pænt. Vi kan tilbyde renovering med kalkmaling, limmaling og silikatmaling. Vi kan benytte både nye og gamle metoder, og vi benytter ofte de gamle teknikker til renovering og maling af facade. Vi kan endvidere fjerne grafitti fra facader.

Døre og vinduer skal også vedligeholdes, især hvis de er fremstillet af træ og er af en ældre årgang. Dels skal træet beskyttes, og dels ønsker de fleste at have nogle pæne vinduer og døre. Falmede og slidte materialer giver samme kedelige indtryk af et hus, som en falmet og slidt facade gør.

Vi kan male både indvendigt og udvendigt. Der skal naturligvis males hyppigere udvendigt, men indvendig maling kan blive ønskværdigt, hvis der skiftes farver på for eksempel væggen i stuen.

Vi samarbejder med både glarmestre og tømrere i forbindelse med stormskader, herunder forsikringsskader.

Få et tilbud allerede i dag​

Hvis du vil høre mere om vores maling af facade eller andet arbejde, så kontakt os på telefon 40 98 40 62 eller andersensmalerfirma@mail.dk. Du er også velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Andersens Malerfirma ApS

CVR: 27496679​

Risbyvej 59

2765 Smørum