Gå til facebook her ​fb

​Andersens Malerfirma ApS• Risbyvej 59, 2765 Smørum

Ring til os på telefon

40 98 40 62​

Malerarbejde i Storkøbenhavn, Roskilde og Køge

Hos Andersens Malerfirma udfører vi alle former for malerarbejde, herunder tapetsering og spartelarbejde. Det kan være maling af lofter, vægge, døre og den indvendige side af vinduer, men også af facader, døre og udvendige sider af vinduer.

Vi udfører malerarbejde fra små til store opgaver

​Vi maler for en lang række kunder, herunder virksomheder, kontorer, institutioner, kommuner, butikker, boligforeninger og private. Vi udfører med andre ord malerarbejde i forbindelse med alt fra små lejligheder til store plejehjem. Det betyder, at vi kan modtage en ordre på malerarbejde fra 350 kroner til 10 millioner kroner.

Vi kan med andre ord varetage alt malerarbejde. Intet er dermed for stort, og intet er for småt. Vi kan også fjerne gammelt tapet, spartle og tapetsere. Vi kan endvidere male facader, samt døre og vinduer. Vi har blandt andet udført malerarbejde for Plejehjem Sennepshaven og Kulturhavn Gilleleje (butikker og boliger).​

Vi maler blandt andet vægge, lofter, døre og vinduer

​Typiske maleropgaver handler især om vægge, lofter og paneler, men vi kan også stå for den udvendige maling af døre og vinduer, ligesom vi kan male hegn og lignende.

Vi ligger altid vægt på service, kvalitet og pris i vores arbejde. Når vi modtager en henvendelse om malerarbejde, tager vi ud for at se på opgaven, inden vi kommer med et løsningsforslag.

Få et godt tilbud

Du kan ringe til os på telefon 40 98 40 62, men du er også velkommen til at skrive til andersensmalerfirma@mail.dk, hvis du ønsker at høre mere om arbejde, eller hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud.

Andersens Malerfirma ApS

CVR: 27496679​

Risbyvej 59

2765 Smørum