Gå til facebook her ​fb

​Andersens Malerfirma ApS• Risbyvej 59, 2765 Smørum

Ring til os på telefon

40 98 40 62​

Renovering i Storkøbenhavn og Sjælland

​Hos Andersens Malerfirma tilbyder vi alt inden for renovering af ejendomme, lejligheder og huse i blandt andet Storkøbenhavn og Sjælland.

Vi renoverer for blandt andet virksomheder, kontorer, kommuner, institutioner, butikker, boligforeninger og private, som holder til i for eksempel Storkøbenhavn og på Sjælland.

Vi kan tilbyde fuld renovering af hus og ejendomme.

​Vi tilbyder især fuld renovering af gamle bagtrapper og hovedtrapper. Det gælder for boligselskaber og andre ejendomme, der har trapper af ældre årgang. Vi benytter naturligvis samarbejdspartnere til de fagområder, som vi ikke selv er uddannet til.

Trapper kan have overflader af mange forskellige materialer, men vi kan renovere de fleste.

Når vi udfører en renovering af jeres ejendom, har vi altid fokus på service, kvalitet og pris, men som en ekstra sikkerhed er vi tilknyttet Byg Garanti. ​Derved kan du være sikker på, at vi laver vores arbejde i god og grundig kvalitet.​

Få en pris på renovering i dag

​Du kan ringe til os på telefon 40 98 40 62, eller du kan skrive til andersensmalerfirma@mail.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en renovering. Når vi modtager en henvendelse om renoveringsarbejde, tager vi ud for at kigge på opgaven, inden vi kommer med løsningsforslag.

Andersens Malerfirma ApS

CVR: 27496679​

Risbyvej 59

2765 Smørum